FrenchItalianDeutschUnited StatesEnglishHungarian

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a belvárosi holisztikus masszázsszalonunkban, ahol garantált a szakmai és minőségi szolgáltatás.
P.M
(Pesti Massage)
A tantrikus masszázs szolgáltatás egy különleges élmény, amely pihentet, ellazít, elűzi a stresszt és elősegíti a szexuális energiák felszabadítását.· EGÉSZ TESTET ÉRINTŐ MASSZÁZS PROGRAM

· TANTRA MASSZÁZS
· THAI BAMBUSZ MASSZÁZS
· ORIENTÁLIS FÉRFIASSÁG TERÁPIA
· NÉGYKEZES MASSZÁZS
· MASSZÁZS PÁROKNAK


EGÉSZ TESTET ÉRINTŐ MASSZÁZSPROGRAM (60’ 90’ vagy 120’)
Aromaterápiás svédmasszázs az egész testet érintve a relaxálásért, az izmok lazításáért, a kedvelt tantrikus masszázsrészlet zárással, ami felszabadítja a szexuális energiákat.
TANTRA MASSZÁZS (60’ 90’ vagy 120’)
A tantra masszázs alatt vendégünk a hátán fekszik, ezzel teret ad az energiák szabad áramlásának, az erogén zónák érintésének, hogy megfelelő módon, az egész testet érintve felszabadítsuk és a megfelelő helyre áramoltassuk a szexuális energiát. A program Yoni vagy Lingam masszázzsal zárul, a tantrikus masszázs részeként.
4 KEZES MASSZÁZS (60’ 90’ vagy 120’)
Egész testet érintő masszázsprogramunkat két masszőz szinkronmasszázsa teszi felejthetetlen élménnyé.


THAI BAMBUSZ MASSZÁZS (60’, 90’ vagy 120’)
A bambusz masszázs a legújabb és legegzotikusabb kezelés a lávaköves masszázs óta. Már most óriási sikere van Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, azonban Magyarországon még kevésbé ismerik ezt az újfajta különlegesen kellemes és egzotikus masszázsfajtát.
ORIENTÁLIS FÉRFIASSÁG TERÁPIA (Keleti Férfiasság Terápiára 90’ vagy 120’)
Férfi energiák felszabadítására fókuszáló, gyökércsakrát megnyitó teljes testre kiterjedő kezelés.


MASSZÁZS PÁROKNAK (90’ vagy 120’)
Kapcsolaterősítő páros rituálé. A tantrikus masszázsprogram alatt két masszőz masszíroz és a pár egy szobában, közel egymáshoz tapasztalhatja meg a tantrikus masszázs pozitív hatásait.
Egész testet érintő masszázs program (60’ 90’ 120’):
A „holisztikus” szó a görög eredetű „holos” szóból ered, melynek jelentése: egész. A holisztikus megközelítés figyelembe veszi az ember egész lényét és nem csak a fizikai tüneteket vagy problémákat. A kezelés tehát figyelembe veszi a szervezetre ható környezetet, pszichológiai hatásokat és a táplálkozást is. Masszázs egy formája a szöveti manipuláció, amely mára több mint 4000 éves. Holisztikus masszázs ily módon kezel minden embert egyénileg a saját életvitelét figyelembe véve. A kezelés lehetővé teszi, hogy a személy javítani tudjon az egészségén, és hogy újra létrejöjjön a szervezet természetes egyensúlya, az úgynevezett homeosztázis.
Masszázs közvetlen hatással van az izmokra. A dörzsölés segít eltávolítani a tejsavat és a méreganyagot, ami az adott területen felhalmozódik, ezáltal csökken a fáradtság érzése és a merevség. A masszázs javítja a vérkeringést, ami gyorsabban szállítja a tápanyagot és az oxigént az izmokba és lehetővé teszi az izmok működéséhez szükséges optimális szintet. Az izmok manipulálása pihenéshez vezet, valamint javítja a rugalmasságot, a mozgást, csökkenti a feszültséget, javítja a testtartást és elűzi a stresszt.

Az egész testet érintő masszázsprogram 2 részből tevődik össze:

1. rész: Aromaterápiás svédmasszázs a pihenésért.

A svédmasszázs a legelterjedtebb típusú nem erotikus masszázs a spakban és masszázs szalonokban. A svéd masszázs egyesíti a különböző gyakorlati technikákat, beleértve a siklást, dörzsölést, valamint a csomók, összenövések szétgyúrását.  A svédmasszázs alapja a nyugati fogalmak szerint az anatómia és élettan, szemben az energiamunkával. Ez a manuális mozgás, gyúrás, dörzsölés lehet lassú, kíméletes, vagy erőteljes és üdítő, attól függően, hogy mit kíván,- és hogy viseli a vendég.

A svédmasszázs mellett számtalan előnye van az aromaterápiának is, amit kombinálunk a masszázsprogram keretein belül. Az aromaterápia elsődleges célja, hogy ösztönözze és tisztítsa a testet és lelket. Ez a módszer enyhíti a stressz okozta tüneteket, a migrént és a szorongást. A speciális aroma olajok illóolajok, amelyek nagyon könnyen behatolnak a bőr felületén, áthaladnak az epidermiszen keresztül a véráramba. Az aromaterápia természetes gyógyító ereje bizonyított. Az illóolajoknak van egy általános fertőtlenítő, antibakteriális, gombaölő, görcsoldó és fájdalomcsillapító, valamint gyulladásgátló hatása, ami pozitívan hat az emberi szervezetre.

A masszázsterápia felér egy relaxációs rituáléval. A szervezet hormonokat termel, ami lehet kártékony hatású is, mint például a stressz hormon a kortizol. Hatására álmatlanság, fejfájás, sőt emésztési problémák is kialakulhatnak. Bizonyított, hogy a masszázs hatására csökkenhet a szervezetben a kortizol termelődése, ami lehetővé teszi a megnyugvást, a pihent állapotot, ami kitarthat a masszázst követő időszakra is. A masszázs valójában beindítja az agyban a fogadó tevékenységet, aminek hatására eredményként tartós lehet a pihenés érzete, csökkenhet a stressz és jobb lehet a hangulat. A Pesti Massage különböző típusú pihentető, lazító,- de nem erotikus masszázs technikákat kínál, amiknek segítségével útnak indul a relaxációs folyamat, a pihent állapot. A folyamatos masszázs terápiák csökkenthetik a fájdalmat, növelhetik az energiaszintet és javíthatják az általános fizikai,- és teljesítőképességet. A Pesti Massage masszőzei képezett masszőzök, aki személyre szabottan segítenek vendégeinknek, hogy elérjék a vágyott állapotot.
2. rész: Tantra masszázs

A Tantra egy szanszkrit szó, minek jelentése felszabadulás. Az ősi indiai vallásfilozófia egy áramlata, eredetileg a hinduizmus misztikus formája volt, melynek lényege, hogy tudatunkat kiteljesítsük és fizikai létünk fölé emelkedjünk.  A tantra azt tanítja, hogy „fogadd el hálásan azt, ami vagy, hisz a Teremtés része vagy végtelen dimenziókkal”. A Tan fontosnak tartja a szeretetet, az érzések és tudatosság feltárását, valamint azt, hogy igyekezzünk megérteni azt, ami velünk történik. Ha megértjük, hogy mi miért történik, akkor a földi lét, a test, egy templom, egy szent hely lehet.

Mitől lesz egy masszázs tantrikus?

Szüksége nem csak az érzékien kellemes környezet miatt fontos, hanem a hozzáállás miatt is. Tisztelet, becsület, együttműködés. Tisztelettel tudjuk az energiáinkat és a tudatunkat együttműködtetni, hogy megérintse a lelkünket a testünkön keresztül. A tantrikus masszázs nem egyenértékű az erotikus masszázzsal, ám mégis erotikus tartalmú. Olyan élmény, amiben a test egy templom, ami a lélek felfedezéséért és tiszteletéért létesült, amelyben a szellem,- mint isten, vagy istennő nyilvánulhat meg. A Tantra masszázs maga egy beavatás, melynek során a testben áramlik a természetes energia és felfedeződik az isteni lény, a tűz és a fény. A masszázs egyben egy nyitás is, aminek célja, hogy a szexuális- energia és vágy egyesüljön valami nagyobbal, valami szebbel, mint az ego.

Tantra masszázs, hogy megnyíljon a szervezet és áramoljon az életenergia.

Folytatva a tradicionális tantra tanokat, még a szexuális izgalmi állapot bekövetkezése előtt, szükséges megnyitni a test csatornáit, hogy az életenergia (kundalini) kiterjedhessen. A kellemes, gyógyító, érzéki masszázs gyengéden távolítja el a feszültséget, amelyek blokkolták az áramlást és megakadályozták a saját életenergiáinkat a szabad áramlásban

A csatornák, meridiánok és a gerinc megnyitása

A gerinc az a hely, ahol az energiák a leggyorsabban tudnak áramlani. A masszázsprogram első részeként, a svédmasszázzsal a gerinc melletti izmokat masszírozzuk, ezáltal ellazulnak, és az elszigetelt területek felszabadulnak, biztosítva a helyet az energia áramláshoz a gerincben. Ezt követően a kundalini masszázs lehetővé teszi, hogy megnyíljanak az energiacsatornák a gerincben és a testben, megteremtve az egyensúlyt a bal és a jobb, a férfi,- és női energiák között. Amikor a meridiánok, (energia csatornák) megnyíltak a szervezetben, akkor már fizikai testünk lehetővé teszi, hogy tudatosítsuk, hogy többek vagyunk, mint pusztán egy fizikai lét.  Tapasztaljuk az életenergia áramlását, és hogy része vagyunk az Univerzumnak. Ez az állapot egy kapcsolódás a „van”-hoz, a „magunkon kívül”-höz.

Nyitottnak lenni és összekötni a szexualitást a szívvel és lélekkel

Amikor megnyíltunk, akkor lehet a szexuális energiákat felébreszteni. Ebben a tudatállapotban, ami egy elmélyült, meditatív állapot, felbukkanhatnak a tudatalattiból emlékek, félelmek, megbánások, szorongások szégyen formájában. A test erre reagál. Megfeszülhetnek az izmok, a medence, fenék és a comb. Ahhoz, hogy ezt oldani tudjuk, folytatjuk az erotikus masszázst, ami egy simító, kényeztető, nyugtató simogatás a mellkasnál, a karoknál, a rekeszizmoknál, a medencénél, majd a comb külső és belső felén. Ennek hatására a szív megnyílik, mert úgy érzékeljük, hogy szeretet kapunk és képesek vagyunk befogadni azt. Ez a simító masszázs csökkenti az ellenállást, elengedi az ítélkezést és lehetővé teszi, hogy egyszerűen átadjuk magunkat az örömnek.

Tantra masszázs a szexuális gyógyító
Folytatjuk a gyógyító erotikus masszázst az első csakránál, (szex csakra) ahol a feszültségek felgyűlnek. A feszültség itt teremt alapot a félelemnek, a harcnak, amit ha gyógyítanak, akkor megnyugszik és ez örömet, nyitottságot és rugalmasságot biztosít számunkra.
Yoni masszázs vagy Lingam masszázs a Yoni és Lingam Gyógyításért
A következő lépés a Yoni vagy Lingam gyógyítása, ami egy nem valós erotikus masszázs, azzal a szándékkal, hogy a nemi szervek, mint energiaközpontok, kapcsolódási pontok gyógyítva legyenek. A gyógyítás nem történhet meg, ha az elvárás nem a gyógyulás, vagy ébredés. Bármilyen múltbéli negatív tapasztalat elraktározódhatott ezen a ponton, aminek eredménye érzéketlenség, fájdalom, szexuális zavarok, rendellenességek, félelmek és gátlások lehetnek. Ezeknek a félelmeknek, szégyennek, gátlásoknak az oldása a nemi szervek körüli masszázzsal lehetséges, hogy újra nyitottá váljanak.

A Tantra masszázs jótékony hatásai

Stressz űző
A masszázs segít felszabadítani a feszült izmokat, javítja a vérkeringést, az elme felszabadul és érezhetően kikapcsolódik. Endorfinok szabadulnak fel, amelyek segítenek eloszlatni az adrenalint és kortizolt, a stressz hormonokat. A szervezet még több harmóniát és egyensúlyt érez és békés, kellemes, üde állapot kerülhet szabadra.

Érzéki és erotikus
Növeli az érzékenységet, a szexuális kreativitást, megmutatja, hogyan lehet fenntartani egy tartalmasabb, intimebb kapcsolatot párunkkal. Az érzéki vagy erotikus masszázs megtanítja a férfinak és a nőnek, hogy váljon jobb szeretővé a tantrikus érintésekkel.

Vérnyomáscsökkentő
A masszázs program önmagában egy hatékony gyógyulás, mivel csökkenti a nyugalmi állapot révén a vérnyomást, enyhítheti a stresszt, aminek hatására a súlyosabb betegségek elkerülhetőek.

Növekedhet a szexuális vágy
A Tantra masszázs növeli a szexuális vágy utáni késztetést és serkenti a szex hormonok termelését. A teljes test érzékivé válik, az érzelmek növekednek, így törekedve a test természetes gyógyulásához, mert feloldja a dühöt és csalódottságot is.

Csökkenti Depressziót
Az érzéki érintés nem csak a szexuális vágyat és libidót fokozza, hanem segít a depresszió leküzdésében, javítja az önbecsülést, ami nagyon fontos a nőknek és férfiaknak egyaránt.

Javítja az alvást
A mozgalmas élet stresszhez vezethet, és különösen ebben a században jellemző a túlhajszolt társadalom, főleg a nagyvárosokban. A felelősség, a rengeteg munka az időhiány a legfontosabb része az életünknek, ezért nem tudunk aludni, fáradtak vagyunk és depresszívek. Egy masszázs után viszont vidáman ébredünk, elengedjük problémáinkat, időt szánunk magunkra és a pihenésre, ezáltal jól tudunk aludni.

Négykezes masszázsprogram (60’ 90' 120 ')

A szinkronmasszázs másik neve: A muszáj kipróbálni masszázs. A két magasan képzett terapeuta egy időben masszíroz a szinkronizált tökéletességgel. Egyedülálló intenzív kettős élmény a négykezes testmasszázs, amit csak ki kell próbálni. Ez nem csak masszázs, ez egy teljesen új élmény, mivel az agy nem képes megjósolni a következő lépést. Felejthetetlen élmény a testnek és léleknek. Ideális a kikapcsolódásra, a stressz csökkentésre, azoknak, akik igazi különlegességre vágynak. Az összhangban dolgozó masszőzök női energiái duplán vannak jelen. A négykezes masszázs az egész testet érintő masszázsprogramon alapul.

Thai bambusz masszázs (60’, 90’ vagy 120’)

A bambusz masszázs a legújabb és legegzotikusabb kezelés a lávaköves masszázs óta. Már most óriási sikere van Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban, azonban Magyarországon még kevésbé ismerik ezt az újfajta különlegesen kellemes és egzotikus masszázsfajtát. A bambusz masszázs olyan exkluzív masszázs, mely során minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használnak, a megfelelő nyomás érdekében. A bambusz masszázs lazítja az energetikai blokádokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését a testben, továbbá csökkenti az izomfeszültségeket és felszabadítja a gerincfájdalmakat. A bambusz pálcák egyidejűleg serkentik a bőrt, és enyhítik az idegvégződéseket, továbbá ötvözi a hagyományos masszázs előnyeit, és kellemes, megnyugtató hőérzetet ad a vendég számára. Amennyiben ezt a programunkat választja, ingyenes Tantra masszázzsal kedveskedünk Önnek!


Orientális Férfiasság Terápia (90’ 120’)
Férfi energiák felszabadítására fókuszáló, nemiség csakrát megnyitó, teljes testre kiterjedő kezelés. Egy energetizáló masszázzsal kezdődik, majd ezt követi a különleges MANHOOD masszázs, aminek lényege, hogy a férfi chi energiát felszabadítjuk, és a megfelelő helyre áramoltatjuk. A masszázs jellegzetessége, hogy a kezelés középső MENHOOD szakasza nem hason fekve, hanem háton pihenve történik, így az érintett területek a mellkas, a has, a karok, valamint a lábak első és belső része kerül masszírozásra. A Tao a nemiség energiáját, annak egyensúlyát használja ahhoz, hogy a fizikai és mentális funkciók rendszerint működjenek, így segítve az egészség fenntartását. Ezt követően a megújult energiák felhasználásával kerülhet sor a Lingam masszázsára díjmentesen, ami ismételten nagy energiamozgatással a belső feszültségek levezetését teszi lehetővé. A kezelések célja, a programba beépített fizikális-, mentális egészségmegőrzés, és a férfiasság megőrzése.

Masszáz Pároknak (60’ 90’ 120’)

Kapcsolaterősítő, bizalomépítő rituálé, a teljes testet érintő masszázsprogram keretén belül. Az intimitás a kapcsolatok egyik legfontosabb építőeleme a bizalom mellett. A masszázs által megtapasztalható az érzéki öröm, a férfiban a férfiasság, a nőben a nőiesség, ami az intimitás kulcseleme. A masszázs alatt kiteljesedhetünk, növekedhet önbizalmunk, harmonizációnk önmagunkkal és a másik nemhez való viszonyunk, ami a kapcsolatunkra, de akár az egész életünkre pozitív hatással lehet. Az érzéki masszázs lágy és kényeztető, szeretetteljes érintésekből álló különleges és gyengéd masszázsforma, ami harmonizálja az erotikus energiákat, felébreszti a szunnyadó tüzet, a szexuális energiákat és az örömöt. A blokkokat feloldja, ez által növeli az intimitásra való képességünket, közelebb kerülünk önmagunkhoz és a párunkhoz is. A Tantra évezredes hagyománya azt tartja, hogy az öröm megélése oldja lényünkben a diszharmóniát, a kellemetlen élményeket, az elfojtást, a szégyent, a gátlásokat és a haragot, ami gátol minket a teljesebb élet megélésében. Ezek oldásával beengedjük a fényt és megszűnik a sötétség, kiegyensúlyozottak leszünk és kiegyensúlyozott lesz a párkapcsolatunk is. Leküzdjük félelmeinket, gátlásainkat és felszabadítjuk magunkban a valódi nőt, valódi férfit.

 

 

FIGYELEM!
A Pesti Massage kimondottan a Tantrikus masszázsra és annak spirituális vonatkozására szorítkozik.
Nem érhető el szalonunkban Erotikus masszázs, Nuru masszázs, Szex masszázs, Csúszka masszázs.
A masszőzök kizárólag masszázs szolgáltatást végeznek, semmilyen körű szexuális szolgáltatásra nincs lehetőség!